ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/3/2019

07/03/2019ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/3/2019

 

Στη συνεργασία Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – Apivita απονεμήθηκε Ασημένιο Βραβείο στα πλαίσια των Responsible Business Awards2019: Μεταμορφώνοντας τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα, για το κοινό καλό’

 

Στην κατηγορία Συνεργασία Επιχείρησης-Ακαδημαϊκών φορέων βραβεύτηκε το πρόγραμμα «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητα για φαρμακοποιούς» που αποτελεί μια συνεργασία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την Apivita. Το πρόγραμμα συμπληρώνει φέτος 15 έτη λειτουργίας -υλοποιείται από το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών- και σκοπεύει στην ενδυνάμωση του σύγχρονου φαρμακοποιού με τις πιο σύγχρονες έννοιες-τεχνικές της Διοίκησης Επιχειρήσεων και έχει εκπαιδεύσει με επιτυχία περισσότερους από 200 φαρμακοποιούς https://dz.aueb.gr/el/normal/Program/6/ViewProgram.

Εκ μέρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών το βραβείο παρέλαβε ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος, Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης κ. Βασίλης Παπαδάκης και εκ μέρους της Apivitaο Πρόεδρος και ιδρυτής της κ. Νίκος Κουτσιανάς.

Περισσότεροι από 300 παρευρισκόμενοι, Θεσμικοί Εκπρόσωποι, υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων παρακολούθησαν τις απονομές που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των Responsible Business Awards, για τα έργα που διακρίθηκαν στον τομέα των επενδύσεων για την βιώσιμη και την κοινωνική ανάπτυξη.

Ο επιτυχημένος θεσμός των Responsible Business Awards απαντά στην ανάγκη της ελληνικής επιχειρηματικότητας να αναδείξει πρότυπα μοντέλα συνεργασίας, που μεταμορφώνουν το πρόσωπο της σύγχρονης βιώσιμης επιχειρηματικότητας, με στόχο το κοινό καλό.


 

Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΟΠΑ